مراحل بازسازی ساختمان
نوشته شده توسط : امین

در زیر مراحل بازسازی ساختمان را برای شما بیان خواهیم کرد:

۱- دریافت مشاوره از شرکت های ساختمانی فعال در بازسازی ساختمان

در گام نخست ، شما می بایست سعی کنید که اطلاعاتی جامع و کامل از ساختمان خود و شرایط کنونی آن داشته باشید. دقت کنید که پیش از تصمیم برای بازسازی ساختمان باید با خود این تصمیم را بگیرید که “آیا در مورد ساختمان شما، آیا اصلا بازسازی خانه یا ساختمان به صرفه هست یا خیر؟” مثلا اگر اسکلت ساختمان در طول سالیان طولانی دچار مشکل شده باشد، و یا سقف از نوع طاق ضربی فرسوده باشد، بازسازی خانه حتی ممکن است برای شما خطر جانی داشته باشد. چراکه ساختمان های قدیمی از منظر سازه ای در برابر زلزله داری عملکردی بسیار ضعیف هستند. برای مشاوره در این مورد می توانید به شرکت های فعال در این زمینه مراجعه کنید.

۲- انجام مرحله تخریب به روش مهندسی توسط تیم بازسازی منزل

مرحله تخریب اگرچه که ممکن است ساده به نظر برسد، اما باید این مورد را بدانیم که تخریب یکی از پرخطرترین مراحل در امر نوسازی و بازسازی ساختمان است. طبق آمار صورت گرفته در ایالات متحده امریکا، بیش تری حوادث ساختمانی در مرحله تخریب رخ می دهد. برای همین می بایست حتما تخریب به صورت حرفه ای و مهندسی صورت پذیرد. متاسفانه موارد فراوانی را می توان نام برد که در برخی موارد صورت گرفته ناشی از بی تجربگی پیمانکار، تخریب باعث هزینه دیه چندصد میلیونی در پروژه گشته و علاوه بر متوقف شدن پروژه، خانواده ای را به کلی ویران و بدون نان آور نموده است. لذا باید در بحث بسیار خطیر تخریب، از تیم متخصص و حرفه ای این کار استفاده شود چرا که تیم متخصص از طراحی سازه ای ساختمان به شکل کلی اطلاع داشته و این گام را به شکلی کاملا اصولی انجام خواهد داد.

۳- انجام مرحله ساخت با توجه به نیازهای ساختمان

مهم ترین نکته ای که بایستی در مرحله ساخت به آن توجه نمود، مسئله نیازهای مشتری است. در واقع بایستی روشن شود که مشتری متقاضی تعمیرات ساختمانی، دقیقا چه نیازهایی داشته و چه نقاطی را نقاط ضعف ساختمان کنونی خود می پندارد. به طور مثال در برخی پروژه های بازسازی آپارتمان، کارفرما می خواهد که آشپزخانه به حالت اپن تغییر کند. برخی هم خواستار حذف دیوار و اضافه کردن دیوارها و پارتیشن بندی دیگری هستند. نبایست این نکته را از یاد برد در این مرحله، تاکید بر استفاده از دیوارهای پیش ساخته است. چرا که ساخت یک دیوار در خانه ، علاوه بر نیاز داشتن به بنا و نقاش و … که آسایش را از اهل خانه سلب می کند، از لحاظ اقتصادی نیز به صرفه نخواهد بود. اما امروزه دیوارهای عایقی وجود دارد که عایق صوت ، دما و رطوبت بوده و از لحاظ هزینه ای نیز در حد عالی محسوب می گردند.

۴- مرحله انجام گچ کاری و سقف کاذب در تعمیرات ساختمان

در این مرحله به این نکته توجه می شود که آیا پس از ساخت ، نیاز به گچکاری ساختمان داریم یا خیر. در صورت نیاز به گچکاری، باید این مرحله به کمک سفیدترین و مرغوب ترین گچ انجام گیرد. چرا که اعضا جدید اضافه شده به ساختمان، معمولا بیش تر در معرض دید بوده و از این رو مورد توجه هر کسی که از خانه بازدید می نماید، قرار خواهند گرفت. علاوه بر این ها، باید در صورت نیاز از سقف ها کاذب در بازسازی خانه نیز استفاده نماییم. سقف های کاذب زیادی امروزه در بازار قرار دارند که انتخاب آن ها کاملا بسته به سلیقه کارفرماست.

۵- مرحله نورپردازی

مرحله نورپردازی، مرحله ای بسیار مهم است . چرا که نورپردازی درست و اصولی، سبب زیبا شدن ساختمان می گردد. امروزه استفاده از چراغ های هالوژن و نورپردازی با نورهای رنگی، طرفداران زیادی داشته و به علاوه نقش فوق العاده ای در نشان دادن کار دارد. این تاثیر آن قدر زیاد است که افرادی که گچ بری ساختمان را انجام می دهند، معمولا خودشان ایده نورمخفی در سقف را به شما خواهند داد. البته یادتان نرود که سیم کشی ساختمان در این مرحله بسیار مهم است. چرا که اگر مثلا نورر قسمتی از سقف در اثر سیم کشی نادرست و غیر اصولی از بین برود ، پیدا کردن نقطه اتصالی در سیم کشی، کاری دشوار و زمان بر خواهد بود که چیزی جز دردسرر های اضافه به همراه نخواهد داشت.

۶- کف سازی

پس از انجام مراحل بالا ، باید یک نوع کف را برای ساختمان انتخاب کنیم . باید دقت کنیم که هر نوع کف ، کاربری منحصر به فرد خود را داراست. برای اطلاعات بیش تر در این مورد می توانید مقاله بهترین کفپوش برای هر نوع ساختمان را بخوانید.

۷- رنگ آمیزی دیوارها و سقف

در مورد رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان ، شما می بایست دقت کنید که کدام نوع نقاشی برایتان مناسب تر است. اگرچه معمولا در ایران اغلب کارفرمایان رنگ سفید را ترجیح می دهند، با این حال رنگ های قرمز آبی و سبز و … نیز امروزه توسط بسیاری استفاده می گردد. با این حال انتخاب رنگ ساختمان در بازسازی منزل نیز از جمله مواردی است که کاملا بستگی به خود شما و سلیقه تان دارد.

۸- تصمیم گیری و اجرای پوشش دیوار

در این مرحله بحث طراحی دکوراسیون داخلی مطرح می گردد، شما می بایست نوعی پوشش را برای دیوار خود انتخاب نمایید. سنگ دکوراتیو، شیشه تزیینی، تایل آلومینیومی و کاغذ دیواری و بسیاری از گزینه های دیگر، همه از جمله انتخاب هایی هستند که در این مرحله در مقابلتان مطرح می گردند. البته بهتر است قبل از انتخاب، حتما نمونه کارهای اجرا شده مختلفی را به دقت بررسی نموده و با توجه به اصول معماری داخلی تصمیم بگیرید.

۹- اجرای قرنیز

پس از انجام پوشش دیوارها در تعمیرات ساختمان نوبت به اجرای قرنیزها خواهد رسید. شما در این مرحله می بایست قرنیز ها را اجرا نمایید. نکته ای که در بازسازی خانه در مورد اجرای قرنیزها وجود دارد، هماهنگی قرنیز ها با محیط است . قرنیز ها باید هم با کف (مثلا پارکت) و هم با دیوار (مثلا کاغذ دیواری) به کار رفته هماهنگ باشند. این مسائل جزء طراحی معماری داخلی است.

۱۰- دکوراسیون داخلی و چیدمان خانه

هرچقدر هم که برای بازسازی منزل خود هزینه کرده باشید، زمانی این هزینه مثمر ثمر واقع خواهد شد که به چشم بیاید. برای این منظور، شما می بایست در بازسازی منزل خود چیدمان و دکوراسیون داخلی فوق العاده ای را در نظر بگیرید. یادتان نرود که شما باید به شکل بسیار زیبایی در طراحی معماری داخلی بکوشید. پس حتما برای آن بیش ترین وقت را اختصاص دهید. برای این منظور شما می بایست تعداد زیادی مدل ببینید . مدل های زیادی در اینترنت وجود دارد و در کنار آن نیز مدل های بسیار بیش تری در نزد طراحان دکوراسیون داخلی وجود دارد. بازسازی ساختمان





:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 خرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: